O tvrtki

Tvrtka Sun Aduro d.o.o. osnovana je 2014. godine kao jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću, te u 2016. godine prelazi u društvo s ograničenom odgovornošću, u 100% je u privatnom vlasništvu.

Naše usluge

Sun Aduro odrađuje poslove visokogradnje kao što su izgradnja obiteljskih kuća, vikendica, garaža, više-stambenih objekata pa sve do izgradnja kuća ključ u ruke. Također odrađujemo poslove izgradnje bazena, opremanje bazena, uređenje okućnica, iskopi, knauferski poslovi, električarski poslovi, vodoinstalaterski radovi, snimanje kanalizacijskih cijevi i rješavanje problema, malćiranje.

Poslovni rast i strategija

Prema financijskim podacima od osnivanja Sun Aduro konstantno bilježi rast u poslovanju. Cilj nam je uspješno planirati, profesionalno pripremiti, projektirati te poštovati zadane rokove do samog završetka radova. Te se tom politikom vodimo od samih početaka. Sadašnje rezultate postigli smo uz pomoć znanja, vještina i iskustva naših djelatnika i poslovnih partnera i u skladu s kvalitetom usluga i proizvoda. U budućnosti želimo i dalje razvijati i pratiti trendove u mehanizaciji i materijalima, ulaganje u ljudske resurse, te praćenje novih tehnika.

Zadovoljstvo naručitelja na prvome mjestu

Naši poslovni partneri većinom su mali investitori (obiteljske kuće i bazeni) ali i velike tvrtke s kojima smo izgradili povjerenje gdje iza nas stoji veliki broj uspješno izvedenih i završenih projekata.

Izdvojene reference:

  • Pevec d.d.
  • Avenija d.o.o.
  • Grad Pula
  • Valamar
  • Villa Tempera
Iz galerija radova
Zatvori

Pošaljite upit